Rob Kuulkers

Beelden zijn in de moderne samenleving niet meer weg te denken. Overal om ons heen worden we ermee overspoeld en erdoor beïnvloed in ons doen en laten, of het nu door Youtube of de reclame op bijvoorbeeld TV is.
Vanuit mijn creativiteit heb ik sterk de behoefte om de beelden en de invloed die ze op me hebben, vast te leggen in mijn werk. Dat doe ik op dit moment vooral hakkend in steen en fotograferend met zijn camera. Soms beschilder ik mijn foto’s met acrylverf. Mijn foto’s en kunstwerken drukken altijd mijn interpretatie van de werkelijkheid uit en mijn fantasie hierover.
In de jaren 70 van de vorige eeuw ben ik een periode serieus bezig geweest met toen nog analoge fotografie. Ik bewerkte en drukte mijn foto’s zelf af in de donkere kamer. Door de komst van onze kinderen ontbrak de tijd en veranderde mijn interesses. Vanaf 2012 heb ik de fotografie weer serieus opgepakt en een jaar later ben ik lid geworden van FK De Liemers.
Ondanks mijn verhuizing naar Brummen ben ik toch lid gebleven. Het kritisch kijken naar mijn eigen foto’s en die van anderen levert mij veel inspiratie op en heeft mijn (kennis over) fotografie op een hoger niveau gebracht.
Wil je meer werk van mij zien, ga dan naar: www.kuulkers.nl